Over ons

Dimaplo vindt zijn oorsprong in onze gedeelde liefde voor fotografie, een passie die wij, Diana en Marc, in 2015 ontdekten na de aanschaf van onze eerste professionele camera. Gedreven door onze ambitie hebben we direct na deze aanschaf onze eerste cursus gevolgd, wat slechts het begin bleek te zijn van onze reis in de wereld van fotografie.

Onze toewijding aan voortdurende groei en verbetering leidde ons naar diverse workshops en cursussen, waardoor we onze vaardigheden verder konden aanscherpen. De liefde voor het vastleggen van momenten groeide gestaag, en in 2018 kregen we de eer om wekelijks foto’s te leveren aan de lokale krant. Ook de Gemeente Parkstad maakt inmiddels regelmatig gebruik van onze diensten.

Wat wij hoog in het vaandel houden:

  • Onze overtuiging dat een foto in eerste instantie al goed moet zijn, rechtstreeks uit de camera, zonder overmatige afhankelijkheid van Photoshop.
  • De scherpte van een foto moet doordringen tot in de kleinste details.
  • – Een foto moet een verhaal vertellen.

Onze specialisatie ligt in het vastleggen van mensen, wat resulteert in prachtige bruidsreportages, levendige evenementfotografie en diverse individuele fotoshoots. Deze diversiteit heeft ons getransformeerd tot een veelzijdige studio.

Wat ons onderscheidt van onze vakgenoten is onze toewijding om uw mooiste momenten samen vast te leggen. Als duo fotograferen wij, zodat alles vanuit verschillende oogpunten wordt vastgelegd. Dit stelt ons in staat om unieke perspectieven te vangen en een buitengewone diepte aan uw herinneringen toe te voegen. Wij streven ernaar om met onze expertise en passie voor fotografie een blijvende indruk te creëren die de tand des tijds doorstaat.